logo scf OLIMPÍADES INTERNACIONALS de FÍSICA
FASE CATALUNYA
Any 2024
logo rsef
Informació

Benvolguts i benvolgudes,

Ho hem tornat a fer!!!!!!

Enguany l'equip català a l'Olimpiada Española de Física ha obtingut uns resultats també espectaculars. En les proves que es varen realitzar a Granada el passat 5 d'abril, esls tretze membres de l'equip català han aconseguit 3 medalles d'or, 5 medalles de plata, 3 medalles de bronze i 1 menció d'honor.

En principi, en Jordi Ryhr del centre Joan Pelegri de Barcelona anirà a l' European Physics Olympiad i en Mario Maguillas de l'Institut Antoni de Martí i Franquès de Tarragona a l' Olimpiada Iberoamericana de Física. Cal dir que enguany Espanya no participarà en l'Olimpíada Internacional de Física, ja que les proves es fan a l'Iran.

Una menció especial es mereix Aileen Sangalli de "The British School of Barcelona", que va obtenir la puntuació més alta entre les noies participants i ha obtingut un premi especial del "Ministerio de Educación, Formación Profesional y Deportes"

 

L'acte de lliurament de premis de la fase catalana tindrà lloc el propvinent 26 d'abril a les quatre de la tarda en la sala Prat de la Riba de l'Institut d'Estudis Catalans. Hi estan convidats tots els estudiants seleccionats, els seus familiars i els seus professors. Més detalls es poden trobar en l'apartat de més avall. Els estudiants seleccionats poden trobar informació addicional en l'apartat específic per a ells, també de més avall.

 

La Comissió Organitzadora

Informació pel professorat    Acte de lliurament de premis
Informació pels seleccionats a la
XXXV Olimpiada Española de Física (Granada 2024)
   Resultats de la prova presencial i llistat de seleccionats
Resultats de la fase telemàtica    Resultats del test
Anunci Olimpíada 2024    Cartell Olimpíada 2024
RSEF    IPhO
OIbF    EUPhO
Temari de l'OIF    Proves d'anys passats
Normes estatutàries de l'OIF

Aquesta web no utilitza cap mena de cookies, la gestió de la informació es fa utilitzants eines propies de HTML.

Tota la informació subministrada és responsabilitat de la SCFísica i de l'empresa que gestiona el servidor. La informació es pot utilitzar només per analísis estadístics propis. Mai es traspassarà cap informació fora de l'àmbit de l'IEC sense autorització de les persones involucrades, i en qualsevol cas només ho serà per la seva participació en altres activitats.

Núria Fuster
933248583
Darrera actualització
17 d'abril de 2024
7:51:18
Webmaster